Link Building

Motoarele de cautare clasează site-urile web pe baza unui algoritm complicat. O funcţie importantă a acestui algoritm sunt semnalele de încredere sau link-uri. Un pas important pentru vizibilitatea site-ului dumneavoastră sunt backlink-urile sau link-urile de încredere.

 

Servicii Link Building, Promovare prin Link Building, Servicii Link Building, Construire Link Building

 

În procesul de Optimizare (SEO) definiţia unui backlink este următoarea: Hyperlink ce leagă o pagină Web, înapoi la propria pagină Web sau la un anumit site. Back Link se mai numeşte şi Inbound Link (IBL), aceste link-uri sunt importante în determinarea popularităţii, direcţionarea traficului sau link juice. Unele motoare de căutare, inclusiv Google vor considera site-urile web cu cât acestea conţin mai multe backlink-uri relevante cu un page rank mare cu atât site-ul web va creşte în motoarele de căutare.

Backlink-urile sunt un ingredient important ce ajută foarte mult la urcarea unui site web pe o poziţie mai bună. După cum se poate observa în pictograma din stânga, un procentaj de 42% pentru indexare este datorat backlink-urilor. Nu există nici o autoritate care stabileşte un standard pentru construirea backlink-urilor. Orice firmă poate pretinde că face link building şi şi-au stabilit alte costuri şi operaţii, dar fără rezultate. Este dificil pentru firmele care nu se ocupă de acest proces sau nu au experienţa în acest domeniu, pentru a genera backlink-uri de calitate. Maxim Media a dezvoltat strategii ce au ca scop creşterea link-urilor targetate în reţelele private. Ştim exact ce se cere şi ce este necesar pentru o campanie reuşită de link building.


De ce aveţi nevoie de campanii de Link Building?:


Arrow Off-Site SEO Îmbunătăţit

Arrow Dezvoltare Autoritate Site Web

Arrow Poziţionare avansată în motoarele de căutare

Arrow Identitate Brand

 

COMPLETAŢI FORMULARUL DE CONTACT ŞI VĂ VOM CONTACTA ÎN CEL MAI SCURT TIMP
Scroll to top