AdWords & Paid Media ( PPC )

Ştiaţi că la ora actuală există peste 3,189,775,288 utilizatori de Internet? Afacerea dumneavoastră este vizibilă pe Google AdWords, Bing & Yahoo Ads pentru a atrage noi clienţi potenţiali?

Cunoscut ca AdWords, PPC (Pay Per Click) Advertising sau Paid Media este cea mai bună soluţie pentru a genera trafic targetat şi pentru a obţine cât mai multe conversii pentru afacerea dumneavoastră. Scopul principal al reclamei plătite este acela de a transforma vizitatorii în clienţi. Strategiile pentru PPC Marketing includ alegerea unei audienţe, setarea şi licitarea cuvintelor cheie şi monitorizarea în timp real a costurilor şi a conversiilor sau Cost of Advertising (C.O.A) dar şi managementul investiţiei. Puteţi seta un buget şi plătiţi doar atunci când un vizitator accesează anunţul dumneavoastră. Paid Media este o soluţie foarte bună pentru a vă promova business-ul foarte rapid. Pay Per Click face parte din Search Engine Marketing (SEM).

 

Ce înseamnă PPC / AdWords şi cum mă poate ajuta?

Google AdWords, Yahoo Ads sau Bing Ads sunt sisteme de advertising, unde, advertiserii licitează pentru un grup de cuvinte prestabilite cu scopul de a obţine un Click Through Rate foarte bun şi în special, Return On Investement ( R.O.I ). Sistemele de advertising plătit de la Google, Yahoo sau Bing au opţiuni pentru a selecta locaţia, grupul ţinta, tara, vârstă, preferinţe, gen pentru o targetare cât mai exactă.

Cu ajutorul AdWords se poate stabili un grup ţintă. Cu ajutorul echipei noastre specializate în PPC, vă vom ajuta să obţineţi mai multe conversii şi un feedback pozitiv din partea clienţilor dumneavoastră. Pentru un loc pe primele poziţii în Google, Yahoo sau Bing Paid Display sau Search Network, Click-Through-Rate (CTR) sau Quality Score vor determina preţul pentru licitare şi poziţia dumneavoastră în Google Search.

Numărul de click-uri pe anunţ ÷ afişări => CTR

Spre exemplu, dacă aveţi 350 de click-uri pe anunţ, dintr-un total de 1000 de afişări pe pagină, rezultă o rată de 0.35 (CTR). Foarte important in acest proces sunt conversiile. Un CTR ridicat duce la conversii, conversiile duc la creşterea vânzărilor, într-un cuvânt CÂŞTIG!

Fiind o agenţie de marketing, Maxim Media vă pune la dispoziţie:

 Oportunitatea de a lucra cu specialişti PPC certificaţi

 Un consultant PPC permanent care vă va raporta la un interval de timp statisticile campaniilor PPC şi planurile de îmbunătăţire a campaniilor

 Oportunitatea de a maximiza prezenţa pe motoarele de căutare cu ajutorul PPC – AdWords

​Vă oferim gratuit următorul suport:

 Creearea Campaniilor AdWords​, Bing & Yahoo ( pentru rețeaua de Căutare, Display, Youtube,Facebook )​ și explicare detaliată ​cum funcționează programul AdWords.

 Posibilitatea de a colabora cu noi pentru îmbunătățiri ale campaniei actuale pentru a ne asigura că anunțurile dumneavoastră se afișează pe prima pagină.

 Optimizarea cuvintelor​​ cheie, anunțurilor și tot ce privește promovarea.

Maximizarea Profitului şi Minimizarea Costurilor

Pentru Maximizarea Profitului şi investiţii minime în campaniile PPC, primul pas este definirea obiectivelor business-ului dumneavoastră, apoi ne ocupăm de: Cercetare, Optimizare Landing Page, Creare Bannere Campanii Display, Retargetare şi Optimizarea Conversiilor!

Pay Per Click Advertising

Pay Per Click Advertising (cunoscut ca PPC sau CPC) este cel mai rapid mod de a furniza trafic cu ajutorul campaniilor de marketing online. Permite clienţilor noştrii, setarea unui buget dorit pentru anunţurile ce sunt targetate, monitorizate şi îmbunătăţite de experţii noştrii PPC!

Monitorizare şi Îmbunătăţiri Zilnice

Echipa noastră specializată in Paid Advertising, urmăreşte în fiecare zi rezultatele campaniei / campaniilor PPC şi aduc modificări asupra campaniei / campaniilor curente pentru a obţine cele mai bune conversii!

Google AdWords

Ce este Google AdWords?
Google AdWords este sistemul de advertising de la Google unde advertiserii stabilesc un buget împreună cu clienţii lor şi în funcţie de cuvintele cheie şi de targetare, anunţurile clienţilor vor fi afişate pe primele locuri în Google. Scopul nostru este acela de a targeta cât mai eficient şi de a obţine cât mai multe conversii / lead-uri pentru fiecare campanie!

Bing & Yahoo Ads

Bing Ads este sistemul de advertising de la Bing (Microsoft) ce oferă advertising (Pay Per Click), pentru motoarele de căutare Yahoo şi Bing. După statisticile din 2014, Bing şi Yahoo au adunat peste 600 de milioane de vizite unice, jumătate cât Google, cu un procentaj semnificativ pentru Marketing şi SEO. Echipa noastră certificata PPC, este specializată şi pentru Bing Ads şi Yahoo Search & Display Advertising!

Facebook Ads

Cu ajutorul Facebook Ads, vă oferim vizibilitate business-ului dumneavoastră. Targetarile pentru public sunt avansate şi complexe. Vă oferim servicii complete pentru Campania PPC Facebook, Creearea de Pagini Business, Creeare Landing Page, Optimizare şi analiză campanii, Bannere pentru Advertising, Targetare şi Re-Targetare!

top