Despre noi

Maxim Media Advertising & Events Group

Perfomanţă în Digital Marketing, Publicitate, Design Grafic, Dezvoltare Web

Maxim Media Advertising Group este o agenţie full-service de marketing online, dezvoltare web, publicitate, servicii foto-video, design grafic și soluții integrate pentru toate tipurile de afaceri. Echipa noastră este formată din oameni de excepţie, talentaţi şi pasionaţi de munca pe care o fac şi din această cauză oferim rezultate de excepţie clienţilor noştrii.

Avem în componenţă designeri, dezvoltatori, internet marketeri profesionişti şi pasionaţi, dintre care majoritatea sunt certificaţi, consultanţi Google Analytics, specialişti AdWords, Bing Ads, dezvoltatori web cu experienţă, specialişti în marketing şi mass-media, fotografi şi videografi profesionişti.

Ştim ce se cere pe piaţă, deoarece alocăm timp pentru studiu şi cercetare, pentru a fii la zi cu ultimele noutăţi în materie de promovare, marketing, mass-media, dezvoltare web. Pentru noi, nu este doar un loc de munca – este o pasiune continuă. Cu mulţi ani experienţă în publicitate, media și vânzări, acumulați în cadrul unor companii și agenții multinaționale, am pus „cărămida” acestui proiect pentru că iubim ceea ce facem și iubim să lucrăm împreună. Experiența fiecăruia dintre noi este doar o piesă dintr-un puzzle uriaș. Ne-am adunat sub această companie de publicitate full service pentru că am dorit să oferim partenerilor noștri servicii integrate şi soluţii complete de publicitate.

În publicitate, nimic nu este întâmplător. Din această cauză credem că publicitatea bună, creativă, clară, simplă, memorabilă și eficientă se poate face oriunde este nevoie de ea. Avem idei, generăm concepte şi gândim strategii. Pentru noi, comunicarea este foarte importantă, deoarece, imaginea noastră se reflectă în succesul dumneavoastră și vrem să descoperiți în noi un partener de încredere și chiar un prieten.

top