Print Digital şi Offset

Servicii de Print Digital şi Digital Offset Profesionale, Soluţii personalizate de Print Digital şi Offset pentru afacerea dumneavoastră!

Cele două categorii de tipar, Digital şi Offset sunt în directă legătura atât cu preţul cât şi cu cantitatea tipăriturilor. Astfel, tiparul digital este recomandat tipăririi în tiraje mai mici, pentru obţinerea unui preţ convenabil, iar tiparul offset oferă preţuri foarte scăzute însă doar în tiraje mai mari.

Tiparul Digital foloseşte prese fără plăci, controlate de calculator şi este utilizat pentru lucrări alb-negru sau color cu tiraj mic. Avantajul major al tiparului digital este costul mic pentru tiraje reduse. Tiparul digital este o metodă mai rapidă dar şi mai flexibilă deoarece permite modificarea facilă a sursei înainte de tipărirea fiecărui exemplar inclus în proiect.

Tiparul offset este cea mai folosită tehnologie de imprimare pentru cantităţi mari. Tiparul poate fi monocolor, în două sau trei culori ( Pantone ) sau full color ( CMYK ). Tiparul offset este folosit, în general, pentru proiecte de tipar comercial de volum mare. Imaginea dorită este imprimată pe o placă tipografica, după care este transferată către o suprafaţă din cauciuc, iar de pe această suprafaţă ajunge la suportul final pe care este imprimată. Imaginea creată primeşte cerneala de pe role speciale, iar părţile care nu fac parte din imagine sunt acoperite cu o peliculă de apă pentru a nu fi acoperite cu cerneală tipografică.

Alegerea metodei potrivite se face în funcţie de proiectul pe care îl aveţi şi de caracteristicile acestuia. Există câteva criterii care pot ghida către alegerea soluţiei potrivite de tipar. Timpul de realizare poate fi un aspect foarte important în alegerea soluţiei de tipar. Un proiect de tipar digital se poate demara în momentul în care fişierul de tipar este gata, în timp ce la offset este nevoie de pregătiri prealabile a plăcilor tipografice, calibrarea culorilor şi a presei, ceea ce presupune cel puţin câteva ore până la demararea procedurii de tipărire. În cele câteva ore de pregătire a tiparului offset, un proiect pe tipar digital poate să fie gata.

Compania noastră oferă următoarele servicii în materie de Print Digital & Offset cu posibilitatea realizării de lucrări pe tipar digital, tipar offset şi tipar rotativ :

AFIŞE

Afişele reprezintă forma directă de adresare către clientelă, de a anunţa un eveniment sau orice tip de ocazie! Indiferent de culoare, formă sau dimensiune, acestea vor transmite direct mesajul publicului ţintă. Indiferent dacă pregătiţi un concert, aveţi o promoţie sau promovaţi firma dumneavoastră, calitatea printului şi a finisării vor spune iniţial mai multe despre firma dumneavoastră decât chiar mesajul transmis. Afişele pot fi folosite în multe scopuri iar dimensiunile acestora contează pentru a nu trece neobservate, exploatând la maxim valoarea mesajului pe care vreţi să îl promovaţi. În funcţie de necesităţile dumneavoastră realizăm afişe pe diferite suporturi de hârtie de la 90 gr./mp până la 300 gr./mp. Formatele disponibile sunt următoarele: A0 (840 x 1188 mm), A1 (594 x 840 mm), A2 (420 x 594 mm), A3 (297 x 420 mm), A4 (210 x 297 mm). Prin cărţile de vizită, formularele tipizate, foile cu antet sau plicurile personalizate, identitatea companiei dumneavoastră este acentuată. Elementele de identitate vizuală, atât de importante pe piaţă de afaceri, oferă un aspect oficial oricărei coli de hârtie care este imprimată. Imaginea şi obiectivele companiei pot fi surprinse prin prin numai câteva elemente vizuale care lasa o bună impresie despre afacerea pe care o deţineţi.

CĂRŢI DE VIZITĂ

Cărţile de vizită sunt indispensabile într-o afacere. Ele nu numai că dau prima impresie despre dumneavoastră şi afacerea dumneavoastră dar sunt şi un instrument de marketing ieftin şi foarte util. Imaginea dumneavoastră vorbeşte despre tine, iar cartea de vizită este imaginea ta şi totodată lasa prima impresie asupra ta. Cărţile de vizită deţin un rol important în business, acestea pot contribui la schimbarea percepţiei a celor cu care intram în contact (clienţi, furnizori, parteneri de afaceri). Cu un logo frumos, un design profesional şi un tipar de calitate vă puteţi prezenta cum se cuvine la întâlnirile dumneavoastră de afaceri.

Cărţile de vizită se pot tipări pe ambele feţe, pe orizontală sau pe verticală, pot avea colţuri rotunjite sau pot fi înfoliate mat sau lucios. Formatele standard ale cărţilor de vizită sunt: 90×50 mm, 85×50 mm, 90×55 mm. Imprimarea se face pe cartoane superwhite, lucioase sau mate, de la 250-350 gr. / mp, dar şi pe alte tipuri cum ar fi: cartoane speciale de diferite culori şi texturi, plastic transparent sau semitransparent, lemn ( grosime 5mm ), aluminiu ( grosime 5mm ), folie magnetică ( grosime 5mm ). Ca şi finisare putem oferi: colţuri rotunjite, lăcuire selectivă, plastifiere, embosare (timbru sec), folio (auriu sau argintiu), serigrafie în relief ( cerneluri conflabile / 1 culoare ), print cu alb.

COLI CU ANTENT / PLICURI PERSONALIZATE

Colile cu antet şi plicurile personalizate oferă o variantă ieftină de personalizare a oricărui document prezentat de compania dumneavoastră, menţinând o calitate excepţională. Elementele proprii de imagine, sigla, logo-ul, se pot regăsi pe foile şi plicurile folosite în corespondenta oficială, conferind o imagine specială, aparte faţă de a concurenţei, arătând determinarea de a susţine identitatea companiei până la capăt.

Formatul comun de A4, poate fi tipărit începând cu o culoare şi mergând până la policromie. Puteţi opta pentru hârtie mată sau lucioasă cu gramajul între 90 şi 140 g, putând fi tipărită pe toată suprafaţa. Plicurile personalizate sunt utile în crearea unei imagini puternice şi serioase a unei companii. De asemenea, utilizarea lor scuteşte timp preţios pentru adresarea expeditorului, ele putând fi folosite la orice ocazie, de la corespondenţa uzuală, expedierea de felicitări, anunţuri, reclame, la anunţarea ocaziilor speciale (nunţi, botezuri, etc.). Formatele existente pentru plicuri sunt: DL (110×220 mm), C6 (114×162 mm), C5 (162×229 mm), C4 (229×324 mm).

FLUTURAŞI PUBLICITARI ( FLYERE )

Foarte multe companii aleg promovarea prin pliante şi fluturaşi publicitari ( flyere ), acestea fiind o metodă rentabilă de a promova clienţilor finali serviciile sau produsele afacerii dumneavoastră. Uneori, aceste material publicitare, chiar lipsite de mesaj textual şi doar prin imagini, transmit informaţiile dorite datorită fidelităţii în redarea culorilor. Pentru unii clienţi, această metodă a devenit o modalitate preferată de promovare în transmiterea mesajelor către consumatorul final.

Fluturaşii publicitari (flyerele) reprezintă forma directă de adresare către clientela, de a anunţa un eveniment sau orice fel de ocazie, lansarea unui produs, etc.. Indiferent de culoare, formă sau dimensiune, acestea vor transmite direct mesajul publicului ţinta. Indiferent dacă pregătiţi un concert, aveţi o promoţie sau promovaţi firma dumneavoastră, calitatea printului şi a finisării vor spune iniţial mai multe despre firma dumneavoastră decât chiar mesajul transmis. Fluturaşii publicitari vă ajută să răspândiţi un mesaj repede, obţinând un impact maxim cu ajutorul unui design plin de culori şi materiale de calitate superioară.

Fluturaşii au ca scop promovarea unui produs sau serviciu, tirajul fiind direct proporţional cu feedback-ul aşteptat. Cu cât fluturaşii sunt tipăriţi într-un număr mai mare şi distribuiţi în zonele de interes, cu atât feedback-ul va fi mai bun din partea potenţialilor clienţi. Aceştia pot fi tipăriţi atât pe o singură fată, cât şi faţă-verso. Dacă doriţi să împărţiţi flyerele prin oraş şi aveţi nevoie de un tiraj mare este recomandat tiparul offset. Preţul pe bucată la un tiraj ridicat va fi foarte mic. Tiparul digital este recomandat pentru cantităţi mai mici de 500 de bucăţi.

 

Fluturaşii publicitari se pot tipări pe diverse suporturi, de la hârtie de 80 gr./mp până la carton de 250 g/mp. Ei pot fi tipăriţi pe suport mat sau lucios, dar şi pe diferite suporturi de hârtie cu diferite texturi, astfel produsul final să fie unul premium. Pe lângă finisările obişnuite, se mai pot face şi stanţare, lăcuire UV parţială (care poate fi în combinaţie cu plastifierea măta).Dimensiunile finite uzuale şi recomandate sunt următoarele: A4 ( 210 x 297 mm), A5 (210 x 148 mm), A6 (105 x 148 mm),DL (210 x 100 mm).

PLIANTE

Pliantele reprezintă una din cele mai importante modalităţi de promovare a produselor, promoţiilor şi de ce nu o scurtă prezentare a firmei dumneavoastră. Fiind una din cele mai răspândite forme de publicitate, ele vor fi cu siguranţă văzute de o mulţime de oameni. Tipărite faţă / verso, cu modalităţi diverse de pliere şi cu un design atrăgător, pliantele pot atrage clienţi prezentând pe scurt serviciile şi produsele dumneavoastră. Preţul unitar poate varia, în funcţie de numărul de tipărituri, astfel că pentru un tiraj ridicat preţul poate fi unul foarte mic.

Pliantele se pot realiza pe digital sau offset, pe hârtie (lucioasă sau mată), cu greutatea între 90gr./mp şi 300gr./mp. Dimensiunile finite uzuale şi recomandate sunt A3 şi A4, dar se pot realiza şi pe alte dimensiuni. Ca şi tipuri de modele şi finisări vă putem oferii următoarele:

Arrow   simplu :format închis 148 x 210 mm, format deschis 297 x 210 mm, finisare 1 big

Arrow   fereastra :format închis 148 x 210 mm, format deschis 297 x 210 mm, finisare 2 big-uri

Arrow   înfăşurat :format închis 100 x 210 mm, format deschis 297 x 210 mm, finisare 2 big-uri

Arrow   paralel :format închis 75 x 210 mm, format deschis 297 x 210 mm, finisare 3 big-uri

Arrow   fluture :format închis 100 x 210 mm, format deschis 400 x 210 mm, finisare 4 big-uri

Arrow   altar :format închis 100 x 210 mm, format deschis 400 x 210 mm, finisare 3 big-uri

Arrow   leporelo :format închis 100 x 210 mm, format deschis 400 x 210 mm, finisare 3 big-uri

MAPE PERSONALIZATE / BLOC NOTES

Atât mapele de prezentare ale companiei cât şi block notes-urile pot reprezenta o modalitate de accentuare a identităţii vizuale a comapaniei. Atenţia la detalii este un atuu necontestat. De la numărul de pagini, tipul de imprimare, suportul copertei, imprimarea interioară, suportul interior, suport spate şi până la finisări specifice, totul se poate personaliza pentru a deservi cerinţelor propuse.

Mapele personalizate deţin un rol important pentru o companie iar un design potrivit poate îmbunătăţii capitalul de imagine al celor cu care intraţi în contact. Ofertele, documentele, prezentările, contractele şi proiectele dumneavoastră, prezentate într-o mapă personalizată, vor avea cu totul alt impact. Clientul, furnizorul sau partenerul de afaceri va aprecia cu siguranţă o prezentare bine pusă la punct, toate materialele de prezentare, cartea de vizită şi planşele de prezentare fiind frumos organizate în propriile mape personalizate.

Acestea sunt printate pe carton gros (300 gr./mp), alb, mat sau lucios la alegere, printul putând conţine orice, de la imagini, logouri, elemente grafice până la text. La cerere, puteţi opta pentru forme complexe pentru buzunare, pentru aplicare de CD/DVD, cărţi vizita etc. Ca şi format standard, mapa are buzunar aplicat cu loc pentru carte de vizită. Dimensiunea mapei în format deschis este de 430 x 305 mm iar în format închis este de 215 x 305 mm. Ca şi finisaje se mai pot adăuga : buzunar suplimentar în stânga, buton (suport) cd aplicat, celofanare mata sau lucioasă, rotunjie colţuri, plastifiere soft touch, embosare, imprimare folio, etc.

Bloc Notes-urile sunt produse cu destinaţie multiplă, fiind folosite atât ca şi consumabile pentru birou dar şi ca materiale publicitare sau promoţionale pentru clienţi şi public. Ele pot fi personalizate în cele mai variate moduri, cu imagini, logo şi text, cu pagini de interior imprimate alb-negru, color sau neimprimate, plastifiate mat, lucios, sau imprimate cu folio. Dimensiunile oferite sunt: A6, A5 şi A4. Coperţile pot fi din carton presat (mucava) sau cartoane standard/speciale. Legarea se poate face prin broşare (lipire cu termoclei) sau spiralare cu spira metalică, lateral sau în partea superioară.

AGENDE PERSONALIZATE

Agenda deţine un rol foarte important în activitatea profesională, ea contribuie la o bună organizare a timpului şi a activităţilor, la stabilirea întâlnirilor şi la planificarea obiectivelor. Ele pot fi folosite atât ca şi consumabile pentru birou în uz intern al companiei, dar şi ca materiale publicitare sau promoţionale pentru clienţi şi public. Bineînţeles, ele pot fi personalizate în cele mai variate moduri, cu imagini, text şi logo-ul firmei dumeanvoastră.

Putem realiza agende de dimensiuni şi formate diferite, cu coperţi din carton presat caşerat sau din cartoane de diferite grosimi, standard sau speciale (texturate). Paginile de interior pot fi imprimate alb negru sau color şi pot fi datate sau nedatate. Cele mai uzuale formate sunt A5 şi A4 iar ca şi finisări avem la dispoziţie următoarele: plastifiere lucioasă sau mată, folio, iar legarea se poate face prin broşare (lipire cu termoclei) sau spiralare cu spiră metalică, lateral. Pentru o ofertă mai detaliată vă rugăm să ne contactaţi, pentru că avem posibilitatea să vă oferim o gamă largă de modele (coperţi din piele, imitaţie de piele, soft touch, etc.)

BROŞURI / CATALOAGE / REVISTE

Broşurile, cataloagele şi revistele însumează un suport informaţional bogat prin care se pot transmite şi cele mai complexe idei despre companie. Încă din cele mai vechi timpuri, calitatea comunicării textuale este dată şi de calitatea hârtiei folosite şi din cauza aceasta vă punem la dispoziţie o gamă largă de hârtii de diferite grosimi, culori sau texturi pentru transmiterea informaţiilor dorite.

Broşurile sunt lucrări tipărite care cuprind un număr redus de pagini, menite să susţină o ofertă variată de produse sau servicii. O broşură plină de culoare este o cale excelentă de a prezenta produsele, serviciile sau imaginea firmei dumneavoastră.

Dimensiunile recomandate de experţii noştrii pentru broşuri sunt A4 (210 x 297) sau A5 (148 x 210) format închis. Atât coperţile, cât şi paginile broşurilor se pot tipări pe mai multe tipuri de hârtie. Coperţile pot fi subţiri, 90gr./mp, sau groase, de până la 300gr./mp, din hârtie offset, dublu cretată (lucioasă sau mată). Paginile se tipăresc pe hârtie offset, dublu cretată (lucioasă sau măta), gramajul fiind cuprins între 80gr./mp şi 160gr./mp. Broşurile pot fi în formatul de 8 / 16 / 24 / 32 / 40 pag. Ca şi finisare, se poate face plastifiere (lucioasă sau mata, pe una, sau pe ambele fete) şi legare (aceasta se poate face prin: broşare, capsare sau spiralare).

Dimensiunile recomandatede experţii noştriipentru cataloage sunt A4 (210 x 297) sau A5 (148 x 210) format închis. Se pot realiza cataloage pe diverse suporturi dar se recomandă a se utiliza pentru copertă, carton de 300 gr lucios sau mat, iar pentru interior hârtie de 90gr sau 150 gr lucioasă sau mată, în funcţie de numărul de pagini şi de destinaţia lucrării. Cataloagele pot să fie în formatul de 48 / 64 / 80 / 96 pg. iar ca şi finisare, se pot face următoarele: stanţare, biguire, plastifiere, lăcuire offset sau UV (totală sau selectivă), embossare, folio, capsare, broşare, coasere cu aţă, fălţuire.

Revistele sunt publicaţii care apar periodic şi conţin o gamă variată de articole, pe teme şi subiecte diferite. Ca şi dimensiuni, reviste se pot face pe formatele: A4 (210 x 297 mm), A5 (148 x 210 mm), B5 (165 x 235 mm), atât coperţile, cât şi paginile revistelor pot fi tipărite pe diverse tipuri de hârtie. Coperţile pot fi subţiri, de la 90gr/mp, sau groase, până la 300 gr/mp, din hârtie offset, dublu cretată (lucioasă sau mată). Paginile se tipăresc pe hârtie offset, dublu cretată (lucioasă sau mată), gramajul fiind cuprins între 80gr/mp şi 170gr/mp. Ca şi finisare, se pot face următoarele: coasere, capsare, broşare, înfoliere, adresare, insert, lăcuire UV, înfoliere.

FELICITĂRI / INVITAŢII / INVITAŢII NUNTĂ

Felicitările şi invitaţiile sunt modul prin care orice companie său persoană aduce la cunostiinţă partenerilor într-un mod elegant, diverse evenimente sau ocazii. Prezentate sub o formă eleganta şi pretenţioasă, felicitările sau invitaţiile cu siguranţă vor atrage atenţia asupra companiei şi seriozităţii ei. De sărbători, vă putem oferi o gamă diversă de felicitări, care bineînţeles pot fi personalizate. Acestea pot fi tipărite în policromie, personalizate cu grafica aleasă de dumneavoastră, pe cartoane simple sau speciale, mate sau lucioase. Felicitările sau invitaţile se pot alege dintr-un design existent, sau se poate creea un design dedicat şi personalizat pentru fiecare afacere şi eveniment in parte. Printurile se realizează pe suport de 150 gr/mp – 300 gr/mp. Formatele existente fiind următoarele: 21×10 cm, 42×10 cm (deschis) – 21×10 cm(închis), A5(deschis) – A6 (închis), A4 (deschis) – A5 (închis), 14 x 28 cm (deschis) – 14 x 14 cm (închis), 21×14,8 cm (deschis) – 10,5 x 14,8 cm (închis).

ETICHETE / STICKERE / LEGITIMAŢII / ECUSOANE

Etichetele autocolante pretăiate sunt disponibile într-o gamă foarte variată de formate, având o aplicabilitate largă. Ele pot fi utilizate ca şi postere, afişe, oferte, etichete preţuri, etichetare plicuri pentru corespondenţă, etichetare cutii / produse de orice tip, coduri de bare, etc. Disponibile într-o gamă largă de formate, etichetele autocolante pretăiate au grad ridicat de alb, text bine evidenţiat şi imagine clară. Se tipăresc alb-negru, policromie sau se inscripţionează prin serigrafie la o culoare. Adezivul este acrilic, hârtia autocolantă având gramajul de 70 gr/mp, iar hârtia baza de 67 gr/mp. Se mai pot tiparii şi pe carton de 90 gr/mp – 250 gr/mp. Ca şi finisare se pot face următoarele: stanţare, tăiere la format finit, lăcuire UV parţială.

 

Stickerele sunt realizate din materiale rezistente în timp, ce nu se degradează atunci când intră în contact cu apa, soarele sau căldura. Acestea pot fi atât flexibile cât şi rigide, de diferite dimensiuni şi forme. Se pot realiza diferite modele de stickere: cu răşină, dublu – faţă, de tip sigiliu şi imprimate digital. Stickere cu răşină sunt realizate din autocolant PVC imprimat digital sau serigrafic, pe care se aplică o răşină epoxidică transparentă, rigidă sau flexibilă. Se pot obţine astfel stickere de mici dimensiuni cu un număr nelimitat de culori (calitate foto) şi de aproape orice formă geometrică.

Stickerele duble faţă se realizează cu imprimare digitală sau UV, pe folie autocolantă din PVC alb sau transparent cu o bună rezistenţă la apă şi temperaturi ridicate, recomandată pentru aplicaţii de interior şi exterior, în formate standard sau speciale. Stickerele sigiliu sunt realizate dintr-o folie specială care se distruge când se încearcă dezlipirea. Astfel, ele protejează produsele dumneavoastră de eventuale fraude sau intervenţii neautorizate. Stickerele imprimate digital sunt realizate din folie autocolantă PVC pentru o rezistenţă crescută. La cerere se pot executa şi pe hârtie colorată pastel sau fluorescentă dar şi forme personalizate prin predecupare sau stanţare.

Ecusoanele / Legitimaţiile sunt unul din elementele nelipsite în cadrul oricărei comapanii sau în cadrul ocazilor speciale ( târguri, expoziţii, prezentări, team-building ). Ele pot fi plastifiate, în husă de plastic sau imprimate pe card din plastic. Pot fi personalizate cu denumire, adresă, nume, logo-ul firmei dumneavoastă, etc, astfel încât să reprezinte cu succes imaginea companiei sau instituţiei dumneavoastră. Printurile se realizează pe carton de 200 – 280 g/mp, policromie. Ecusoanele sunt perforate după specificaţii (1 – 2 găuri în funcţie de sistemul de prindere) şi au colţurile rotunjite.

Putem adăuga ecusoanelor şi legitimaţiilor clipsuri, lanţuri metalice sau lanyard personalizate. Dimensiunile disponibile sunt următoarele: 54 x 86 mm, 55 x 85 mm, 61 x 85 mm, 65 x 95 mm, 75 x 105 mm, 80 x 111 mm, 86 x 54 mm, 95 x 55 mm. Se mai pot executa şi carduri personalizate, carduri de fidelizare clienţi, carduri de promoţii, realizate din PVC dar şi din alte materiale la cerere.

PRINT CD / DVD / MINICD / BUSINESS CARD

Cd-urile, Dvd-urile Mini Cd-urile sau Business Card-urile personalizate sunt printate pe faţă, color, la o rezoluţie mare, fiind astfel pretabile pentru imprimare de poze, logouri, text, etc. Indiferent de suportul ales pentru prezentarea unei firme, promovarea unui eveniment, soluţii software sau colecţia personală de muzică sau filme, acestea sunt soluţia ideală de a personaliza cd-urile sau dvd-urile dumneavoastră.

Executăm coperţi pentru CD/DVD care transformă o banală carcasa într-o formă adecvată de prezentare a conţinutului. Clienţii dumneavoastră vor fi plăcut impresionaţi prin prezentarea elegantă a unui material digital-multimedia prin combinarea unei coperţi reuşite cu un CD/DVD personalizat. Tiparul se realizează pe un suport de 90 – 250 g/mp, mat sau lucios. Ele pot fi tipărite pe o singură fată sau în policromie. Ca şi modele executăm coperţi de carcasă simplă CD/DVD (120x120mm) şi coperţi de carcasa DVD (270x180mm).

top