Servicii foto video

Servicii Profesionale Foto-Video, Producţie şi Montaj Spoturi Publicitare, Spot Prezentare Companii, Evenimente, Producţie Publicitară Corporate, Servicii Foto-Video cu Dronă, Personale, Absolvirea Facultăţii, Nunţi şi Botezuri. Servicii şi Soluţii Foto-Video Profesionale de la A la Z!

Maxim Media vă oferă servicii Foto-Video de înaltă calitate. Echipa noastră de fotografi şi videografi profesionişti, foarte pasionaţi de acest segment, fac în aşa fel să obţină cele mai bune fotografii / cadre pentru un eveniment reuşit. Ştim că imaginea contează în afaceri de aceea găsim întotdeauna o soluţie în funcţie de bugetele mici, medii sau mari pe care le avem la dispoziţie din partea clientului. Prin intermediul serviciilor de producţie foto-video, ajutăm clienţii să îşi contureze imaginea publică dorită, personală sau comercială.

Producţie Fotografică ( FOTO )

Un segment important al activităţii noastre îl constituie producţia fotografică. Oferim servicii foto complete atât pentru persoane fizice cât şi pentru firme şi instituţii. Fotografiile le realizăm în studio, în locaţii bine stabilite sau la reşedinţa clientului, după bunul plac. Serviciile Foto pe care le oferim sunt:

Fotografii pentru sfârşit de an şcolar la clasele terminale ( grădiniţă, clasa a IV-a, clasa a XVIII-a, clasa a XII-a sau absolvirea facultăţii )

  Portofolii pentru modele

 Şedinţe foto personale

 Fotografii pentru pagini web

 Fotografii pentru evenimente corporate

Fotografii aeriene ( dronă )

Un seviciu important pe care îl oferim clienţilor noştrii este fotografia de produs. Fotografiile de produs sunt prezente peste tot în jurul nostru: website-uri, magazine online, reviste, cataloage, broşuri, pliante, afişe, reclame, promoţii, ele având un impact vizual maxim asupra potenţialului client. Fotografia de produs trebuie să promoveze şi să vândă produsul, ajutând companiile să îşi crească vânzările cu peste 17%. Se ştie foarte bine că imaginea vinde şi o afacere ca să vândă are nevoie de imagine de cea mai bună calitate. Fotografiile de produs pot fi realizate în studio dar şi la reşedinţa clientului.

Pentru realizarea unei şedinţe foto de success noi folosim aparate DSLR profesionale, lumini şi bliţuri portabile, fundaluri chroma key, blendere, etc. Clienţilor ce au realizat şedinţe foto personale, sau celor care au contractat serviciul de fotografie de sfârşit de an şcolar sau pentru alte evenimente corporate le oferim o gamă complexă de albume fotografice. Oferim albume standard dar şi premium. Albumele sunt diferenţiate prin dimensiune, structura şi tipurile coperţilor. Ca şi tipuri de coperţi vă punem la dispoziţie: Photobook, copertă Hardcover, Hardcover Deluxe (canvas ), copertă imitaţie piele, copertă buretată. Imprimarea albumelor se face pe hârtie foto mată sau lucioasă, iar dimensiunile albumelor variază în funcţie de conceptul albumului şi numărul de file care se găseşte în el.

Pentru clienţii ce au realizat şedinţe foto personale, le oferim şi posibilitatea realizării unor calendare personalizate cu fotografiile din şedinţa foto. Calendarele pot fi : de birou ( format A5,A6 ) şi calendare de perete ( format A3,A2,A1 ).

Vă oferim albume de nunţi sau botezuri realizate la o calitate extraordinară de print. Albume Photobook ( copertă simplă foto ), albume cu copertă Hardcover şi Hardcover Deluxe, albume cu copertă imitaţie de piele sau albume cu coperta din piele naturală. Oferim ca BONUS finisaje albumelor ( colţare metalice, inscripţionare copertă album folio, cotor albume, ambalaj album, etc. ) Imprimarea acestor albume se face pe hârtie fotografică mată.

Producţie Videografică ( VIDEO )

Combinând experienţa echipei noastre cu dotarea tehnică pe care o avem, reuşim să aducem un plus în proiectele videografice. Suntem deschişi oricărei propuneri venite de la clienţii noştrii, cu care colaborăm pentru îndeplinirea proiectului şi lucram într-o manieră profesională, ideile şi mesajele pe care ei doresc să le transmită consumatorului final. În acest proces, oferim soluţii complete end-to-end, ceea ce înseamnă că echipa noastră lucrează împreună cu clientul încă de la ideea şi scenariul iniţial până la finalizarea materialului video. De asemenea vă oferim şi soluţii e-marketing de promovare pe canalele online a materialului realizat.

Pe segmentul video, realizăm filme de prezentare pentru companii şi instituţii, filme de prezentare şi promovare a activităţilor ONG, evenimente sportive, seminarii, simpozioane, filme de promovare a unei localităţi, filme turistice, filme industriale-corporate, filme de training, filme educaţionale, filme documentare, tutoriale video, evenimente de caritate, reportaje, interviuri, videoclipuri muzicale, spoturi publicitare şi infomercial-uri.

Documentare şi cercetare, scenariul, filmare, montaj, subtitrare şi dublaj în mai multe limbi, voice over ( pentru materialele audio-video ), coloană sonoră, grafică animată, locaţii, casting de actori, echipa de filmare + echipamentele necesare filmării în funcţie de bugetul alocat. Filmările se execută în format HD, la cea mai bună calitate deoarece avem echipamente performante în dotare pentru îndeplinirea cu succes a proiectului. De asemenea avem posibilitatea de a face şi filmări aeriene cu drone şi se pot realiza şi filmări spectaculoase cu camerele GoPro.

Echipa noastră asigură de asemenea servicii şi de post-producţie. Realizăm montajul video, procesare de efecte, de imagine şi sunet, grafică şi animaţie 2D şi 3D, efecte speciale şi transcodări, toate acestea în funcţie de bugetul alocat proiectului.

top