Organizare evenimente

Misiunea noastră este de a aduce viziunea la viață prin creearea evenimentelor prin care dumneavoastră şi invitaţii dumneavoastră îşi vor aduce aminte toată viaţa. Dacă planificaţi un eveniment corporate, concerte, expoziţii artistice, petreceri tematice, simpozioane, activităţi de team-building, lansarea unui produs, workshop. Maxim Media oferă clienților suportul, echipa şi cunoştinţele necesare pentru organizarea evenimentelor ce vor ramane în memoria invitaţilor dumneavoastră!

Maxim Media Advertising & Events Group oferă clienţilor posibilitatea colaborării sau organizării de evenimente. Organizarea evenimentelor presupune stabilirea bugetului pentru eveniment, stabilirea datei când se va desfăşura, selectarea și rezervarea unei locații pentru eveniment, obținerea autorizațiilor necesare, coordonarea transportului și a parcării. În funcție de natura evenimentului, organizarea poate să includă: elaborarea unei teme sau concept al evenimentului, stabilirea decorului și a elementelor de entertainment, coordonarea completă cu locația aleas, costuri (electricitate și alte utilități), aranjamente şi decor, mese, scaune, echipe de suport și securitate, catering, elemente de signalistică, parcare, curățenie.

În cazul în care devenim parteneri ai evenimentului, echipa noastră realizează identitatea vizuală a evenimentului şi promovarea lui pe mediul online în funcţie de mediul online de promovare: Publicitate Online,( Televiziune sau Radio ), sms marketing. Putem dezvolta identitatea vizuală a evenimentului ( design grafic pentru promovarea offline dar şi online, inclusiv realizarea spotului pentru T.V sau Radio ). Punem bazele promovării de success a evenimentului pe toate canale de promovare (offline şi online ). Prin crearea identităţii vizuale ne referim la crearea design-ului grafic pentru materialele promoţionale dedicate evenimentului dar şi posibilitatea de execuţie a materialelor de publicitate destinate evenimentului ( cărţi de vizită, cataloage, broşuri, flyere, bannere, mash-uri, roll-up-uri, pop-up-uri şi display-uri, invitaţii, afişe, pixuri, magneţi, agende, ecusoane şi alte materiale dedicate pentru eveniment ).

Ca şi organizatori sau parteneri ai evenimentului, vă putem oferii consultanţă în creearea de concepte şi tematici pentru evenimentul dorit. Fie eveniment corporate, artistic sau sportiv deţinem soluţii pentru toate tipurile de evenimente, pentru toate varstele, pentru toate categoriile sociale. Propunem locaţii atractive, adecvate tematicii evenimentului şi numărului de participanţi. Un aspect foarte important este negocierea unor tarife preferenţiale pentru toate serviciile specifice evenimentului. Coordonăm şi supervizăm buna derulare a serviciilor implicate (servicii de masă, transport, entertainment, etc), în cadrul evenimentului ce va avea loc.

De asemenea derulăm campanii de PR pentru eveniment – conferinţa de presă, comunicate de presă, interviuri, în funcţie de obiectivele comunicate de client şi stabilite împreună cu acesta. Asigurăm şi servicii de decor şi amenajare, în acord cu locaţia şi conceptul evenimentului, servicii de securitate şi pază, servicii de promoteri şi hostess, personalizate fiecărui eveniment. Având şi servicii de producţie media, punem la dispoziţia clientului şi servicii foto-video profesionale.

Prin parteneriatele pe care le avem asigurăm închirierea de echipamente tehnice şi asistenţă tehnică de specialitate şi posibilitatea de contactare a artiştilor, dansatorilor, trupelor consecrate muzicale în funcţie de tematica evenimentului sau dorinţa clientului. Cu creativitatea şi originalitatea echipei ce o avem la dispoziţie, vom colabora pentru stabilirea tuturor detaliilor specifice fiecărui eveniment şi împreună ne asigurăm de succesul şi reuşita evenimentului. Pentru a vedea în ce evenimente am fost parteneri sau le-am organizat vă rugăm să accesaţi secţiunea Evenimente a site-ului.

Echipa Maxim Media Advertising & Events Group se implică în organizarea şi dezvoltarea următoarelor genuri de evenimente:

Evenimente Corporate ( Simpozioane, Activităţi de Team-Building, Aniversări de Companii, Lansări de Produse sau Servicii Noi )

Seminarii şi Workshop-uri

Conferinţe de Presă, Congrese

Petreceri Tematice, Petreceri Revelion

 Recepţii şi Dineuri

 Concerte, Baluri, Turnee Aniversare

 Petreceri Tematice, Petreceri Revelion

Expoziţii Artistice, Auto – Moto

Evenimente Private

Prezentari de Moda

 Evenimente Sportive

top