Reclama Radio / TV

Producţie Spoturi Publicitare, Promovare Mass-Media. Soluţii complete de creare şi promovare spoturi publicitare pentru Radio / T.V

Reclama Radio este un mesaj care durează de obicei mai puţin de 60 de secunde şi care face parte din strategia de promovare a unei afaceri în segmentul mass-media, pentru a vinde un produs, a promova o persoană, un eveniment, o afacere, un serviciu sau pentru a îmbunătăţii imaginea unei instituţii sau companii. De regulă, se folosesc mesaje scurte, sugestive care sunt transmise de o voce de impact şi sunt susţinute de muzică sau un fond sonor potrivit. Reclama Radio trebuie să fie unică, memorabilia şi captivantă. Majoritatea reclamelor radio au un timp de difuzare de 30 de secunde, pentru a promova afacerea, din această cauza, reclama radio trebuie să fie realizată perfect!

Echipa noastră colaborează cu oameni profesionişti din segmentul mass-media. Putem alege o voce caldă sau baritonală, o voce veselă sau sobră, feminină sau masculină, în funcţie de mesajul pe care doriţi să îl transmiteţi, de tipul de produs său serviciu promovat. Împreună alegem cea mai bună muzica pentru reclama dumneavoastră la radio / tv pentru a obţine audienţa dorită.

Următorul aspect foarte important este: perioada de difuzare a reclamei. Noi recomandăm o perioadă minimă de 3 luni. Cu cât perioada de difuzare este mai mare, mesajul se imprimă mai bine în mintea consumatorului final sau a potenţialului client. Trebuie doar să alocăm un buget de promovare, să stabilim o perioadă de difuzare după realizarea spotului publicitar şi prin difuzarea lui să informaţi consumatorii despre activitatea firmei dumneavoastră şi despre produsele sau serviciile oferite de firma dumneavoastră. Vă oferim rezultate reale, intocmim rapoarte pentru a arata eficienţa reclamelor difuzate la Radio sau T.V!

Compania noastră vă ajută în strategia de reclamă, stabilind împreună în funcţie de audienţa vectorilor media şi de segmentul de piaţă căruia vă adresaţi, planificarea şi achiziţionarea spaţiilor publicitare atât la posturile locale sau naţionale. Avem parteneriate cu posturile de radio care emit atât local cât şi naţional ( Radio Big Fm, Radio 21, Radio Zu, Kiss Fm, Europa Fm, Magic Fm ).

Reclama TV

Reclama TV este un audiovizual scurt folosit de industria de publicitate pentru a transmite către consumatorul final un mesaj prin intermediul televiziunii. Spre deosebire de reclama radio, mesajul transmis trebuie să combine şi să convingă atât prin partea video dar şi prin cea audio. Producţia unei Reclame TV este asemănătoare cu cea a unui film de scurt metraj, el începe de la elaborarea unui scenariu, după care urmează producţia efectivă a reclamei ( regizor, casting, actori, filmare, producţia unei animaţii sau a unor elemente grafice dacă este cazul ), iar la final urmează post-producţia audio-video ( montajul ), ultima etapă, unde toate elementele reclamei sunt asamblate împreună.

Reclama TV transmite o cantitate mai mare de informaţii decât o reclamă radio, deoarece impactul în cazul promovării video este foarte mare. O reclamă video realizată de echipa noastră de profesionişti înseamnă un întreg, o realizare profesionistă a producţiei audio / video, realizată special pentru a sublinia în cuvinte mesajul publicitar prezentat simultan în imagini, ce se îmbină într-o armonie perfectă cu imaginile.

Rezultatul final este acela când ochii şi urechile devin receptori activi ai mesajului publicitar transmis pe care îl vor induce către creier prin atenţia captată, transformându-se mai apoi în impact emoţional ce va determina inconştient un simplu privitor să devină consumatorul unui produs său serviciu.

Compania noastră realizează reclame în funcţie de bugetul alocat de dumneavoastră. Împreună lucrăm la conceptul reclamei şi discutăm bugetul de care este nevoie, iar după finalizarea proiectului având parteneriate cu televiziuni locale şi naţionale, negociem rate-card-ul pentru dumneavoastră pentru a obţine un preţ competitiv pe piaţă şi pentru a avea o perioadă de difuzare cât mai lungă şi la ore de audienţă maximă.

Reclamele realizate pe bugete mici, se pot promova eficient şi pe mediul online, pe canalele de social media ( YouTube, Facebook, Vimeo ). Multe firme în momentul de faţă, migrând spre astfel de promovări deoarece targetarea este mai precisă, iar bugetele de producţie a unei reclame video nu sunt foarte mari. În acest caz vă putem ajuta cu o strategie eficientă de promovare în mediul online.
Noi vă ajutăm sa vă dezvoltaţi vizibilitatea afacerii prin Reclame TV sau Reclame Video realizate profesionist cu un impact puternic aducându-vă clienţi noi în fiecare zi.

Campanii Media

Compania noastră realizează de asemenea şi campanii media de reclamă în cotidiane locale ( din orice judeţ ) şi naţionale, reclame în săptămânale, reviste, în presa scrisă sau online. De asemenea realizăm şi campanii stradale de distribuire flyere care constau în împărţirea materialelor către un public ţintă, catalogaţi după anumiţi indici în locaţiile intens circulate ( parcări, magazine, stradă, metrou, hypermarket-uri, Mall-uri, etc. ). Avantajele unei asemenea campanii pot fi observate într-un procentaj de 80% din consumatorii targetaţi iar informarea consumatorului fiind realizată şi scopul campaniei atins. Distribuţia se va face “hand to hand” pe străzi, intrări de metrou, pieţe, parcuri sau intersecţii circulate direct de publicul targetat.

Avantajele unei asemenea campanii pot fi observate într-un procentaj de 80% din consumatorii targetaţi iar informarea consumatorului fiind realizată şi scopul campaniei atins. Distribuţia se va face “hand to hand” pe străzi, intrări la metrou, pieţe, parcuri sau intersecţii circulate direct de publicul targetat.

Echipa Maxim Media realizează campanii media de distribuţie pliante / flyere şi în cutiile poştale, precum şi door-to-door sau door-hanger. Prin această metodă de distribuţie asigurăm cunoaşterea imediată şi sigură a produselor / serviciilor / promoţiilor lansate de către dumneavoastră, mesajul companiei ajungând direct în mâinile şi casa consumatorului.Campaniile media sunt realizate cu personal calificat şi profesionist, hostess care au experienţă în abordarea consumatorului final.

top