Optimizare seo DEVA – Hunedoara

Ştiaţi că există peste 1 miliard de site-uri web pe Internet? Al dumneavoastră este vizibil?

Majoritatea clienţilor au încredere în rezultatele oferite de motoarele de căutare, precum Google, Bing şi Yahoo. Competiţia dumneavoastră se află deja acolo! Vreţi rezultate reale, mai mulţi clienţi şi profit mai mare? Contactaţi-ne acum pentru a primii consultanţă gratuită! Investiţia in SEO vă poate adue R.O.I ( Return On Investement) pozitiv. R.O.I este o metodă de a afla dacă investiţia şi-a atins obiectivele sau arată în ce măsură suma investită într-o anumită acţiune se întoarce ca profit sau rezultă într-o pierdere. Cum se calculează:

ROI = (Venituri în urma investiţiei – Suma investită) * 100 / Suma investită
Exemplu de performanţă în campaniile de online marketing:

Suma totală investită în campanii SEO = 875 lei
Venituri în urma investiţiei = 2155 lei
ROI = (2155 – 875) * 100 / 875
ROI = 146.28%

Concluzie: Un câştig de 146 de bani la fiecare leu investit în campania de SEO.

Ştiaţi că există peste 2,500,617,039 căutări zilnice? Ştiaţi că o singură căutare foloseşte peste 700 de computere pentru ca într-un interval de 0.3 secunde să redea un rezultat?

Search Engine Optimization este un proces continuu, de optimizare a unui website pentru motoarele de căutare. În fiecare săptămână, algoritmii, ce fac ca site-urile web să urce şi să coboare în motoarele de căutare, sunt cei care se ocupă de indexare şi poziţionare sau ranking-ul unui site web în motoarele de căutare. SEO nu înseamnă doar îmbunătăţiri On-Site ci este un ansamblu de tehnici, inovaţii pentru a aduce trafic organic pe site-ul dumneavoastră. Dacă doriţi să obţineţi mai mult trafic organic şi să obţineţi o mai bună autoritate pentru website-ul dumneavoastră

CONTACTAŢI-NE ACUM

Soluţiile Maxim Media pentru Search Engine Optimization au rezultate remarcabile. Rezultatele se pot vedea în studiile noastre de caz. Echipa SEO Maxim Media se ocupă de strategii SEO ON- şi OFF- site. Pentru îmbunătăţirea traficului organic pentru motoarele de căutare, strategiile de ON şi OFF site sunt parte a creativităţii noastre. Optimizarea SEO este un proces continuu, unde se ţin cont de mai multe elemente, pentru indexare şi poziţionarea site-urilor pe un loc fruntaş în motoarele de căutare.

În România există peste 9 milioane utilizatori de internet. Majoritatea utilizatorilor folosesc internetul pentru a căuta servicii, produse, noutăţi, articole. O bună vizibilitate pe motoarele de căutare aduce vizitatori. Vizitatorii se transformă în clienţi, clienţii în susţinători ai brand-ului dumneavoastră!

Search Engine Optimization sau SEO este un proces de îmbunătăţire a vizibilităţii site-urilor web în motoarele de căutare. Acest proces are la bază algoritmi precum – Search Engine Algoritm sau algoritmi de căutare şi indexare. Aceşti algoritmi sunt un set de reguli ce determină poziţia unui site web în motorul de căutare, modifică poziţia acestuia sau nu îl mai indexează în unele circumstanţe. Fiecare motor de căutare are proprii algoritmi de căutare şi indexare.

Dacă pagina dumneavoastră web nu se află în motoarele de căutare sau nu aveţi trafic organic din surse relevante, puteţi să pierdeţi o cantitate însemnată de clienţi potenţiali.

Promovare SEO

Soluţiile Maxim Media pentru promovarea SEO sunt adaptate pentru o afacere de top ca a dumneavoastră. Avem deja numeroase referinţe şi cu ajutorul soluţiilor noastre, permit sporirea productivităţii şi veţi fii surprins de rezultatele foarte bune şi creşterea profitului afacerii dumneavoastră!

Optimizare Cuvinte Cheie

Ne bazăm pe targetarea cuvintelor cheie principale şi pe long-tail keywords. Acest proces este unul strategic şi implică implementarea unei strategii SEO. Scopul nostru este să vă ajutăm să apăreţi pe primele pagini cu cât mai multe cuvinte cheie!

Strategii SEO

Un pas important pentru promovarea SEO este strategia SEO. Pentru acest pas ne bazăm pe construcţia unui plan de promovare şi marketing pentru afacerea dumneavoastră. Spuneţi DA pentru Inovare, Profesionalism şi Rezultate Pozitive!

Promovare Locală SEO

Fie că deţineţi un business local, o companie de dimensiuni mici sau mijlocii şi vreţi să vă promovaţi local sau naţional, noi suntem aici să vă ajutăm, pentru o targetare cât mai eficientă locală şi naţională!

Mobile Marketing

Ştiaţi că 40% din business-uri folosesc strategii de Mobile Marketing pentru promovare? Oamenii sunt conectaţi în permanenţă la telefon sau tabletă şi de aceea este foarte important pentru noi ca reclama dumneavoastră să obţină vizualizări şi cât mai multă audienţă targetată!

Profitabilitate

Cu ajutorul Search Engine Optimization, veţi aduce vizitatori, aceştia se vor transforma în lead-uri sau în clienţi. Acest fapt denotă că procesul de optimizare sau SEO este foarte important pentru orice business!

top