Solutii E-commerce

Vreţi să aveţi un impact exponenţial asupra veniturilor dumneavoastră online? Descoperiți cum afacerea dumneavoastră se poate dezvolta cu ajutorul soluţiilor de comerţ electronic, personalizate şi dezvoltate de echipa Maxim Media!

Soluţii profesionale eCommerce oferite de echipa noastră:

  Experienţa şi produsele noastre pentru a dezvolta si inova soluţii eCommerce pentru compania şi nevoile dumneavoastră

 Soluţii eCommerce pentru toate tipurile de afaceri, pentru orice buget

Personalizări, development, dezvoltare module pentru o gamă largă de platforme eCommerce

Industria de comerţ electronic va continua să evolueze foarte mult în următorii ani, la fel cum se întâmplă în prezent. De altfel şi comerţul mobil continuă să crească simţitor de mult în comparaţie cu anii trecuţi, cu peste 45%.

Din această cauză, noi acordăm atenţie deosebită user-friendly şi experienţelor de cumpărături personalizate şi targetate pe clienţi, astfel încât să găsească şi să cumpere mai uşor şi mai accesibil. Platformele Ecommerce pe care le dezvoltăm şi le creeam, fac din vânzarea online o adevărată joacă de copii, cu un panou de administrare uşor de utilizat, cu un design captivant, nu foarte încărcat cu informaţii clare şi complexe pentru toţi vizitatorii şi clienţii dumneavoastră.

Dezvoltare şi Inovare

Înainte să aflăm care sunt planurile dumneavoastră, primul pas spre dezvoltarea platformei de shopping constă în proiectarea unei analize bine detaliate pentru a dezvolta un proiect uşor de folosit atât pentru administrator cât şi pentru vizitatori, clienţi. Proiectele dezvoltate de echipa noastră, fac parte din creativitatea noastră şi echipa încearcă să obţină cele mai bune rezultate.

Soluţii şi Tehnologii Folosite

Alegem atent cea mai bună soluţie pentru afacerea dumneavoastră. Construim şi dezvoltăm site-uri de eCommerce folosing Framework-uri precum Zend sau platforme de comerţ electronic, precum: Magento, Prestashop, Opencart, OsCommerce, WooCommerce. Aceste tehnologii au încorporate caracteristici precum: managementul site-ului se face uşor de către administrator, Raportare şi Analytics, Managementul Produselor, Managementul Costurilor, Plăti şi Verificare, Contact şi Feedback. Acest module sunt disponibile pentru toate platformele dezvoltate şi creeate de echipa noastră şi încercam să aducem cele mai bune soluţii de eCommerce pe piaţă.

Integrare eCommerce şi Optimizarea Conversiilor / Vânzărilor

Înţelegem că cel mai important pas pentru afacerea dumneavoastră, este acela să aveţi câţi mai mulţi clienţi. Echipa noastră de dezvoltatori eCommerce vă va ajuta să optimizaţi încă de la început platforma de eCommerce, atât pe partea de SEO cât şi pe partea de Server, pentru un user-friendly experience foarte ridicat şi pentru a obţine cât mai mutle conversii ce duc la ridicarea PROFITULUI afacerii dumneavoastră. Implementam A/B Testing, diferite variaţiuni de forme, buton call-uri şi tehnici de marketing pentru a captiva vizitatorii şi pentru a-i transforma în clienţi fideli ai brandului dumneavoastră.

top