Publicitate Indoor & Outdoor

Publicitate Indoor & Outdoor – Soluţii Eficiente de Promovare pentru orice business

Reclamele Indoor şi Outdoor sunt cea mai mare provocare în publicitate. Ele trebuie să fie realizate în aşa fel încât să menţină antenţia publicului. Reclamele Indoor şi Outdoor se amplasează în locuri cu trafic ridicat şi foarte bine targetat, având o rată de succes foarte mare, pentru a se recepţiona mesajul de către consumatorul final. Signalistica Indoor & Outdoor este o soluţie clasică, dar extrem de eficientă pentru promovarea afacerii dumneavoastra.

INDOOR

Signalistica Indoor este o formă de publicitate care se desfăşoară în locaţii închise şi are scopul de a atrage atenţia potenţialilor clienţi ce frecventează acele locuri, încercând să îi transforme în consumatori. Publicitatea Indoor este considerată una dintre cele mai eficiente forme de publicitate neconvenţională, deoarece impactul crescut este asigurat de lipsa altor stimuli care să diminueze şi să influenţeze transmiterea mesajului publicitar către clienţii targetati. Succesul campaniilor publicitare indoor se face posibil deoarece mesajul campaniei ajunge imediat la consumatorul final. Succesul campaniei se bazează şi pe faptul că audienţa targetata care recepţionează mesajul, îl reţine mai mult timp decât orice alt tip de audienţă. Signalistica Indoor este eficientă şi din punct de vedere al costurilor reduse raportate la impactul imediat.

Produsele de Signalistică Indoor sunt rezervate publicităţii de interior ce are rolul de a atrage clienţi din apropierea locaţiei ce este promovată şi nu numai, existând posibilitatea promovării afacerii şi la distanţă ( centre comerciale, mall-uri, clădiri de birouri, hoteluri, hypermarket-uri, metrou ).

Datorită flexibilităţii materialelor folosite şi a faptului că sunt la adăpost de itemperii, produsele de signalistica indoor pot lua orice formă şi pot fi montate aproape oriunde. Această categorie de produse este destinată personalizării sediilor de companii, a showroom-urilor, a punctelor de vânzare POS, a magazinelor, a expoziţiilor, a locurilor destinate mercantizarii.

Produse oferite în acest segment sunt următoarele:

Reclame luminoase de interior ( litere volumetrice din polistiren, sigle volumetrice )

 Panouri de interior / people stopper / pop up display / click frame display / prolight display

 Bannere

Afişe ( Format A4 / A3 / A2 / A1 / A0 )

  Roll-up Banner

 Steaguri

 Window graphic şi Floor graphic

 Stickere şi autocolante

  Signalistică de direcţionare / semnalizare, casete avertizoare ( ex: EXIT )

 Plachete pentru uşi ( birou, camera de hotel, spitale, şcoli, instituţii publice, etc. )

 Totemuri de Interior

 Dispensere pentru broşuri / meniuri / standere

 Studio TV

 Standuri expoziţionale şi butaforie ( decoruri artificiale executate din polistiren )

Toate aceste suporturi enumerate mai sus conferă o vizibilitate maximă a mesajului publicitar şi pot fi folosite mai ales în campanii de lansare sau promovare a unui produs.

OUTDOOR

Publicitatea Outdoor este recunoscută pe plan mondial ca fiind una dintre cele mai creative tipuri de comunicare. Succesul unei campanii publicitare Outdoor depinde de vizibilitatea mesajului publicitar afişat, deoarece durata de expunere uneori este scurtă, privitorul având doar câteva secunde posibilitatea să observe reclamă.

Signalistica Outdoor oferă diverse formate care sunt foarte diversificate. Panotajele Outdoor oferă beneficii pe care alte mijloace de promovare nu le pot oferi. În unele locaţii bine targetate, panotajele oferă o fixare clară a mesajului faţă de consumator prin expunere îndelungată, având costuri de expunere redusă în comparaţie cu alte medii de promovare. Mesajul are un impact sporit datorită dimensiunilor panoului publicitar. Toate aceste beneficii sporesc eficienta campaniilor publicitare ce vizează creşterea unui brand sau lansarea unui produs nou pe piaţă.

stand2
panou2

Sediul firmei dumneavoastră, punctele de lucru sau magazinele au nevoie de personalizare prin elemente de Signalistică Outdoor, ce subliniază identitatea firmei şi asigură consumatorilor o localizare rapidă şi uşoară. În funcţie de domeniul de activitate şi de modul de expunere ales, există o gamă variată de elemente de signalistică outdoor ce poate să promoveze foarte bine afacerea dumneavoastră.

Întrucât publicitatea de exterior presupune uneori promovare la distanţe mari de locaţia promovată, impactul trebuie să fie cu adevărat puternic pentru a convinge consumatorul final să viziteze sursa sau să cumpere un anumit produs.

Produsele oferite în acest segment sunt urmatoarele:

Casete luminoase

  Reclame luminoase / litere volumetrice ( făcute cu led, tub fluorescent sau highlight – perdea de lumină )

  Reclame / litere din aluminiu, cupru sau alamă

 Reclame cu tuburi de descărcare in gaz spectral

Panouri publicitare de mici şi mari dimensiuni ( creare sau închiriere )

 Bannere / Mesh-uri

 Steaguri / Toproof / Copertine şi acoperiri terase

 Totem-uri

 Inscripţionări auto

 Inscripţionări geamuri ( window graphics, colantare, sablare, imitaţie vitralii )

Decorări vitrine cu folie printată sau autocolant debitat pe cutter plotter

Floor graphics

Rame click frame, People stopper

Afişe ( A4,A3,A2,A1,A0 )

Poziţionarea unui brand pe piaţă, crearea şi consolidarea imaginii sale depinde într-o mare măsură de prezenţa acestuia în mediul exterior. Sectorul de publicitate outdoor are o contribuţie majoră în creşterea notorietăţii imaginii companiilor sau a unui produs, fiind una dintre cele mai vizibile surse de transmitere a mesajelor publicitare. Cu ajutorul nostru vă îndepliniţi dorinţa, de a vă promova business-ul la adevărata sa valoare. Vă oferim servicii profesionale complete, pentru signalistică Indoor / Outdoor!

top