Mobile Marketing

Mobile Marketing este cea mai bună tehnologie care vă ajută să atrageţi câţi mai mulți clienți! Vă putem ajuta să lansaţi campanii de succes pentru dispozitive mobile şi tablete pentru a vă conecta, comunica și vă promova afacerea dumneavoastră în mediul online şi offline!

Mobile SMS Marketing

SMS Marketing este cel mai uşor pas pentru a atinge audienţa dorită. Peste 95% din potenţialii clienţi ai dumneavoastră, folosesc peste 12 ore telefonul mobil sau tableta. SMS Marketing vă va ajuta pentru a stabilii o comunicare directă cu potenţialii clienţi şi pentru a le trimite oferte, promoţii şi alte informări în legătură cu activitatea dumneavoastră.

Mobile Website ( Responsive )

Corporaţiile şi companiile mari şi-au creat versiuni de mobil pentru site-urile lor. Cu apariţia şi dezvoltarea pieţei de smartphone-uri şi tablete, este o necesitate responsive design-ul. Prin creearea a unei versiuni de mobil pentru site-ul dumneavoastră, user experience-ul va fii mai prietenos, veţi urca în motoarele de căutare şi veţi primii feedback pozitiv. Site-urile web care nu sunt concepute şi pentru mobile experience, pierd şansa de a obţine conversii cât mai multe. Echipa Maxim Media ce se ocupă de web development, web design şi PPC & ajută companiile pentru a creea un website mobile-friendly pentru a obţine un trafic cât mai mare şi conversii cât mai multe.

Mobile Apps

Aplicaţiile mobile sunt importante pentru multe companii, deoarece, prin aceste aplicaţii, companiile îşi pot actualiza ştirile, pot prezenta foarte multe lucruri interesante pentru public. Această piaţă are un potenţial de dezvoltare foarte mare şi de aceea este benefic pentru firmă dumneavoastră, o aplicaţie de prezentare a companiei dumneavoastră, pe Android sau IOS.

Mobile Paid Media – PPC

AdWords şi Paid Media pentru mobile este o oportunitate pentru afacerea dumneavoastră, pentru targetarea potenţialilor clienţi. Pentru campaniile de advertising pentru telfoane şi tablete, vă oferim GRATUIT:

Analiza Piaţă şi Raport

 Bannere Advertising

 Implementare Campanii

 Ajustări şi Îmbunătăţiri Zilnice ale Campaniilor de Marketing Mobile

De asemenea cunoaştem valoarea unei strategii de targeting eficientă. După ce un vizitator a intrat pe site-ul companiei dumneavoastră, strategia noastră de retargetare pentru telefoane şi tablete permit anunţului dumneavoastră să apară şi pe alte site-uri web sau aplicaţii unde, vizitatorul, folosind telefonul mobil sau tableta va observa anunţul din nou pe Network Display. Aducem un R.O.I (Return Of Investment) semnificativ pentru compania dumneavoastră cu ajutorul targetării eficiente.

top