Soluţii HoReCa

Promovare Eficientă pentru toate tipurile de afaceri din Segmentul HoReCa ( Hotel, Restaurant, Catering )

Termenul HORECA se referă la sectorul din industria hotelieră şi a serviciilor alimentare, în special a unităţilor care pregătesc şi servesc alimente şi băuturi. Termenul HORECA este o abreviere silabică a cuvintelor Hotel / Restaurant / Catering.

Compania Maxim Media Advertising & Events Group oferă modalităţi de promovare a afacerilor din acest segment. Ca profesionist în acest segment, lucraţi în fiecare zi cu oameni care doresc servicii de cea mai bună calitate. Din această cauză, imaginea este esenţială şi importantă în afacerea dumneavoastră. Pentru a reuşi în acest segment trebuie să inspiraţi încredere, siguranţă şi profesionalism.

Pentru promovarea online este necesară şi activitatea social media. Aceasta trebuie administrată foarte bine, pentru că mediul social este un mediu de comunicare foarte accesat şi dinamic, iar dacă este folosit la MAXIM, poate aduce foarte mulţi clienţi. Pe social media se pot posta informaţii, fotografii, servicii realizate de afacerea pe care o deţineţi, pentru a ţine la curent clienţii. Noi vă oferim ajutor în coordonarea eficientă în mediul online şi offline pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră! Contactaţi-ne pentru mai multe detalii!

top