Parerile clientilor

„Au trecut aproape 3 ani de cand cei de la Maxim Media se ocupa de toate materialele publicitare de care am nevoie, timp în care au efectuat un portofoliu destul de larg pentru mine. Imi cunosc foarte bine evolutia, nevoile si de fiecare data am fost foarte mulțumit de propunerile lor, reusind sa ma surprinda de fiecare data cu materialele realizate. Din acest motiv am ajuns la un parteneriat atât de lung, iar in decursul acestor ani, am luat decizia sa colaboram si pe evenimentele realizate de mine, stiind ca nu ma vor dezamagi. Astfel, impreuna cu ei am realizat primele doua editii a Campionatului National de Street Workout, ei ocupandu-se de imaginea si promovarea competitiei. Îi recomand cu mare drag, pentru că în cei aproape 3 ani am crescut frumos împreună și sunt convins că parteneriatul nostru va fi unul pe termen lung.”

Doru Dorobant

„Nu am decat cuvinte de lauda la adresa firmei Maxim Media. Sunt incantata de faptul ca au inteles de la inceput ce imi doream si mi-au realizat o identitate vizuala completa a noului business ce era la inceput de drum. Le-am încredințat realizarea identității vizuale fără să intervin prea mult. Au avut libertatea de a fi creativi in creearea imaginii viitorului business și pot spune că rezultatul m-a surprins mai mult decât plăcut. Am fost foarte mulțumita de propunerile, ideile si de grafica materialelor publicitare. Mi-au creat un logo și un site care îmi plac foarte mult, chiar dacă acolo am avut anumite cerințe mai speciale. L-au realizat frumos și practic, așa cum am discutat. Nu e nimic din ce au promis ca vor face si nu au facut. Va voi recomanda ori de cate ori am ocazia!”

Lorena Cristina Bilibok

„Multumesc echipei Maxim Media pentru sustinerea oferita de a fi prezenti in mediul online. In doar cateva luni de cand lucrez cu ei, afacerea mea a beneficiat de o imbunatatire in motoarele de cautare Google si Bing, cat si o crestere a traficului pe site. Inca din primele saptamani ale colaborarii noastre, munca depusa de echipa Maxim Media a avut rezultate vizibile, astfel incat intr-un timp foarte scurt site-ul nostru a fost prezent pe prima pagina in Google Search pentru expresiile dorite. Datorita rezultatelor obtinute doresc sa mentin acest parteneriat pe o perioada lunga de timp si recomand in acelasi timp, Maxim Media tuturor celor care sunt in cautarea unor servicii SEO calitative si cu rezultate.”

Octavian Ilca

„Daca stii ce vrei, Maxim Media iti transforma ideile in realitate. Daca nu prea stii ce vrei, Maxim Media iti va aduce cu rabdare, implicare, profesionalism si promptitudine cele mai potrivite alternative de graphic-design si print pentru specificul activitatii tale. Am ramas placut impresionat de design-ul creat si calitatea printurilor dar si de faptul ca ati aratat deschidere in dialog, sfaturi, indicatii, si aplicarea experientei avute in proiectele derulate pentru mine. Sunt multumit de serviciile si preturile oferite de voi si am sa va recomand cu mare placere mai departe.”

Alexandru Nastase

„Am aflat despre Maxim Media printr-o recomandare primită de la un prieten. Am fost norocos sa pot gasi la cei de la Maxim Media un grup de oameni talentati si deschisi. Ei au aratat o abilitate excelenta in a-mi intelege nevoile si au venit cu idei foarte bune in a-mi face cat mai bine prezentata activitatea pe care o desfasor. Am fost surprins in mod placut cand mi-au executat si livrat un material publicitar necesar mie in activitatea pe care o desfasor, un material pe care il doream de foarte mult timp si nu gaseam un furnizor care sa il ofere. L-au realizat frumos și practic, așa cum am planificat. Tarifele lor sunt mai mult decat corecte si va asigur ca investitia in proiectele derulate cu cei de la Maxim Media se justifica 100% ! Concluzie: Agenția Maxim Media - vorbe puține, fapte multe si rezultate excelente!”

Halasz Francisc Cristian

„Experienţa noastră cu Maxim Media a fost pozitivă încă de când am început să colaborăm cu ei. După ce am lucrat împreună pentru a stabili obiectivele noastre SEO / PPC, am fost informaţi despre proces şi optimizările care s-au adus, zilnic. Apreciem faptul că suportul oferit a fost prompt şi aşa am avut răspuns la orice problemă. Suntem foarte mulţumiţi de serviciile oferite și recomandăm serviciile Maxim Media!”

Nicki Bower

„Colaborez cu Maxim Media de ceva vreme şi îmi place că vin cu idei originale pentru domeniul nostru de activitate. Au dat dovada intotdeauna de profesionalism si o foarte buna organizare a serviciilor pe care le ofera si si-au indeplinit cu succes si la timp toate obligatiile contractuale. Solutiile lor oferite pe graphic-design si print ne-au ajutat in evolutia firmei, iar din acest motiv colaboram cu ei pe toate proiectele de publicitate ce le avem. Această colaborare merită din plin timpul, banii și energia investita. Din aceste motive, i-am recomandat și îi recomand de fiecare dată când am ocazia.”

Claudiu Bisorca

„Sunt foarte încântat de colaborarea cu cei de la Maxim Media. Sunt o echipă creativă care de fiecare dată a venit cu soluții ingenioase pentru fiecare material de care am avut nevoie. Ce mi-a plăcut cel mai mult în colaborarea cu aceasta echipa, a fost atenția la cele mai mici detalii și documentarea temeinică a domeniului în care activăm. Acest lucru a făcut ca ideile propuse de ei să se muleze perfect pe nevoile noastre. Astfel, proiectele Foto & Video executate de ei au fost realizate intr-un mod profesionist. Executanţi sunt nenumăraţi, însă specialişti cu viziune de ansamblu întâlneşti mai rar. Recomand Maxim Media celor care știu ce își doresc și au nevoie de o execuție cât mai bună.”

Robert Kelemen

„Seriozitate, promptitudine, atenti la detalii si profesionalism – asa pot caracteriza colaborarea cu echipa Maxim Media. Au livrat exact identitatea vizuala de care aveam nevoie! Cu siguranta voi mai apela la serviciile lor in viitor, iar prietenii care intentioneaza sa isi deschida o afacere deja au din partea mea o recomandare de a lucra cu ei. Va multumesc frumos pentru tot!”

Dana Dragomir

„Lucrul cu agentia Maxim Media este o placere. Stiam de la inceput ca putem realiza orice idei pe care le aveam in plan pentru catalogul nostru de prezentare si cataloagele de mostre, pentru ca au fost atenti la detalii. Sunt flexibili, receptivi si se adapteaza cerintelor si specificului proiectului. Lucrul acesta ne-a determinat sa continuam colaborarea si pe alte lucrari de publicitate, necesare firmei. Ii recomand cu placere tuturor!”

Larisa Rerat

 

top