Obiecte promotionale

Produse şi Obiecte Promoţionale pentru campania de promovare a companiei dumneavoastră – Obiecte Promoţionale de la A la Z – Soluţii de Promovare Complete

Încă de la apariţia lor, de acum mai bine de 100 de ani, obiectele promoţionale s-au clasat permanent în topul celor mai bune mijloace de promovare ale unei afaceri. Multe studii arată că distribuirea de obiecte promoţionale aduce cu sine un uriaş beneficiu de imagine, ajutând la stabilirea unei legături puternice între brand-ul promovat de către dumneavoastră şi clientul final.

Obiectele promoţionale personalizate se remarcă printr-o eficienţă maximă ca metodă de promovare. Comparativ cu celalalte metode de promovare ( Signalistică Indoor & Outdoor, Reclame Radio & TV, etc. ) au un cost mai scăzut şi uneori constituie o investiţie mult mai rentabilă. Obiectele Promoţionale transmit un mesaj în subconştientul consumatorului final sau a partenerilor de afaceri, amintindu-le de dumneavoastră zilnic sau când văd produsul dumneavoastră personalizat.

Obiectele personalizate sunt zi de zi pe birourile partenerilor de afaceri şi ajută la promovarea afacerii la fiecare pas, motivează şi fidelizează angajaţii, stimulează vânzările în mod direct şi atrag potenţiali consumatori finali către standul dumneavoastră. Ele crează o imagine bună în ochii opiniei publice şi chiar îmbunătăţesc relaţiile cu clienţii dumneavoastră.

Se spune că bugetul este singurul factor de care trebuie să ţineţi cont când alegeţi produsele promoţionale, acest nefiind întotdeauna bazat pe un fond solid. Cel mai important, după părerea noastră, este selecţia produselor promoţionale care se potrivesc domeniului de activitate a afacerii dumneavoastră. De asemenea, mesajul pe care doriţi să îl transmiteţi este din nou important, cât şi locaţia dar şi momentul în care se desfăşoară campania de marketing.

În prezent există pe piaţă o varietate uriaşă de obiecte promoţionale, fiecare dintre ele pretându-se unui anumit brand, campanii, buget sau public ţintă. Din acest motiv, indiferent de solicitare sau buget, noi vă stăm la dispoziţie şi vă vom oferi consultanţă în alegerea obiectelor promoţionale, în funcţie de publicul ţintă, tipul de eveniment, specificul companiei dar şi bugetul pe care îl alocaţi.

Maxim Media Advertising & Events Group vă oferă o gamă deosebit de variată de obiecte promoţionale personalizate, precum şi personalizări de orice tip. Oferim o gamă largă de promoţionale personalizate pentru lansări de produse, evenimente, simpozioane, expoziţii, etc. Aceste obiecte promoţionale personalizate pot construi cadouri pentru client, colaboratori sau angajaţi transmiţând imaginea firmei dumneavoastră în cele mai diverse feluri. Personalizarea obiectelor promoţionale se face prin următoarele procedee: serigrafiere, tampografiere, folio auriu sau argintiu, timbru sec, sublimare, transfer termic, gravură laser şi mecanică, decalcomanie, etc. Acestea pot fi personalizate în funcţie de nevoile şi dorinţele dumneavoastră, valorificând imaginea brandului sau a organizaţiei.

Avem un portofoliu diversificat de produse de unde aveţi posibilitatea de a alege obiectele promoţionale personalizate care vă interesează:

  Brelocuri ( plastic transparent, metalic, sau răşină, cu “chip” personalizat )

  Magneţi de frigider ( folie magnetică, plastic, răşină, ceramică )

  Brichete

  Căni ( personalizate prin decalcomanie sau sublimare )

   Ceasuri

 Stilouri şi Pixuri din plastic sau metalice ( personalizate prin serigrafie, tampografie sau laser )

 Postcarduri

  Scrumiere din ceramică sau sticlă

  Şepci, tricouri şi cămăşi

 Seturi de birou, Cadouri corporate

 Usb-uri ( din diverse materiale )

 Umbrele

   Calendare personalizate

  Mouse şi Mouse pad-uri

  Insigne

Plachete gravate, cupe şi medalii

Lanyard-uri

 Odorizante auto

 Agende personalizate

Sacose şi pungi din poliutilena sau hârtie

Vă oferim produse personalizate de promovare turistică ( zona turistică sau promovare Motel / Hotel / Pensiune ) şi pentru segmentul HoReCa, exemplu: cărţi poştale, magneţi personalizaţi, brelocuri personalizate, căni personalizate, scrumiere personalizate, textile personalizate ( tricouri, şepci, cămăşi, veste, hanorace, etc. ), meniuri, note de plată.

top