Webdesign

Aplicație Mobilă Gratuită

 

La orice site web comandat, vă oferim GRATUIT aplicație pentru Android & iphone. Știați că proporție de 75% un vizitator se transformă client datorită design-ul? impresie contează noi vă ajutăm să vă prezentați produsele / serviciile astfel încât să surprindeți plăcut vizitatorii!

Maxim Media Advertising & Events Group vă pune la dispoziţie servicii complete de Web Design pentru toate tipurile de afaceri. Pentru a avea success pe piaţă, site-ul dumneavoastră trebuie să denote credibilitate, profesionalism şi calitate. Noi înţelegem că într-o arenă saturată cu milioane de pagini web, este extrem de important pentru marketing şi promovarea online să aveţi un site bine conceput, dezvoltând un brand care să atragă potenţiali clienţi. Realizăm că site-ul dumneavoastră este mai mult decât o simplă lansare pe piaţă sau o promovare pe termen scurt a afaceri. Webdesign-ul este un activ al afacerii dumneavoastră pe termen lung care dezvoltă identitatea brand-ului şi strategia de marketing.

În ziua de astăzi un site web este indispensabil oricărei afaceri. Prin intermediul site-ului clienţii ajung să vă cunoască, să le prezentaţi catalogul de produse / servicii . Prezenţa afacerii în online vă va sporii credibilitatea. Alegeţi să comunicaţi cu clienţii dumneavoastră prin intermediul celui mai eficient şi dinamic sistem de comunicare şi vă faceţi simţită prezenţa în mediul online. Prima impresie este cea mai importantă pentru vizitatori!

Soluţiile noastre de Web Design şi Web Development constau în realizarea de produse profesionale pentru a răspunde cerinţelor şi nevoilor clienţilor, adaptate orcărei platforme: Desktop, Tabletă sau Mobil. Este important ca web site-ul dumneavoastră să stârnească interesul vizitatorului şi să îi ofere facil toate informaţiile pe care se aşteaptă să le găsească pe site. O pagină web cu informaţii bine structurate, neîncărcată, cu un design profesional vă va definii corespunzător imaginea virtuală a afacerii dumneavostră.

Toate site-urile web sau aplicaţii web dezvoltate de echipa noastră au încorporat responsive design, acesta referindu-se la capcitatea unui website de adaptare la diferite rezoluţii, în funcţie de dispozitivele mobile de pe care este accesat, astfel încat site-ul poate fi vizionat atât de pe PC, tablete sau telefoane mobile. Indiferent de domeniul de activitate în care activează firma dumneavoastră, specialiştii noştri vă vor pune la dispoziţie cunoştinţele lor pentru a realiza un site cu un design perfect adaptat afacerii dumneavoastră

 Website Design Corporativ

 Website Design E-Commerce

 Landing Page Design

 Responsive Website Design

 Website Development

 

top