Social Media Marketing

Construire Identitate Sociala

Primul pas spre succes este dezvoltarea unui brand puternic, vizibil pe toate canalele sociale importante. Un brand puternic vă aduce vizitatori, clienţi şi profit busines-ului dumneavoastră. Noi suntem aici pentru a vă ajuta să deveniţi vizibili pe Internet!

Peste 1 Miliard de Utilizatori Social Media

În lume, există peste 1 miliard de utilizatori ai canalelor sociale. Peste 70% cauta ştiri, noutăţi şi produse. Afacerea dumneavoastră este vizibilă pe Social Media? Contactaţi-ne acum pentru consultanţă gratuiă!

Promovare Facebook, Facebook Ads

Facebook este una dintre cele mai importante reţele sociale din lume. Cu ajutorul Facebook, vă oferim vizibilitate business-ului dumneavoastră, a ofertelor dumneavoastră şi dezvoltarea brandului. Vă oferim servicii complete: Creare Business Page Facebook, Facebook Advertising (PPC), Facebook Retargeting!

Promovare pe Twitter

Twitter este considerat ca fiind pe locul II în topul reţelelor sociale. Statisticile arată că peste 250 de milioane de utilizatori folosesc Twitter-ul şi numărul este în creştere. Twitter este o reţea importantă, ce ajută foarte mult la dezvoltarea unui brand!

Promovare pe Google Plus, Google Pages

Google Plus este reţeaua socială a celui mai mare motor de căutare. Proiectul Google+ încearcă să detroneze succesul incredibil al reţelei Facebook. Google Plus are peste 600 de milioane de utilizatori. Google Plus a inclus peste 90 de funcţii, inclusiv chat şi conferinţă. Cu ajutorul reţelei Google Plus, se obţine trafic de calitate şi implicit, poziţionarea site-urilor pe un loc fruntaş!

Promovare pe Linkedin

LinkedIn a fost fondată în anul 2003, având o creştere constantă a numărului de utilizatori ce folosesc această platformă, ajungând până în anul 2015 la peste 400 de milioane de utilizatori din peste 150 de ţări sau regiuni. LinkedIn este o reţea socială orientată spre mediul profesional, unde, persoanele îşi pot expune profilul (C.V) sau companiile îşi pot posta informaţii despre ele, angajaţi, contact, sedii sociale. Echipa Maxim Media vă pune la dispoziţie: Creare Business Page, Re-Targetare şi promovarea business-ului dumneavoastră în faţa a peste 400.000.000 potenţiali clienţi!

Promovare pe YouTube

YouTube sau cel mai urmărit site web unde utilizatorii pot încărca şi vizualiza videoclipuri. Ştiaţi că peste 3 miliarde de filmuleţe sunt urmărite în fiecare zi pe YouTube? Există peste 2 miliarde de oameni ce urmăresc săptămânal, un filmuleţ de pe YouTube. YouTube, este un segment important din Social Media Marketing, deoarece, foarte multe anunţuri şi vizualizări provin din YouTube! Cu noi, afacerea dumneavoastră va fii promovată pe YouTube pentru a fii vizualizată de câţi mai mulţi pasionaţi ai canalului social YouTube!

Promovare pe Pinterest

Pinterest înregistrează peste 1 milion de vizitatori lunar, peste 50 de milioane de utilizatori înregistraţi şi peste 9 milioane de utilizatori înregistraţi de pe Facebook. Pinterest este o combinaţie într-un panou virtual şi un bookmark ce permite utilizatorilor înserarea unor videoclipuri şi imagini pe diverse categorii. Utilizatorii pot să dea like, să comenteze şi să copieze materialele văzute!

top